Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har alltid haft det så bra, version 1

På väg mot kaoset
Och avgrunden
Går vi självmant
Lockade av illusionen
Att jobb kan "skapas"
Och att lägre skatter
Gör världen
Till en bättre plats.

För vi har alltid
Haft det så bra
Att vi glömt bort
Hur man kämpar
Mot det dåliga.




Fri vers av Oscar Fredhage
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-11 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Fredhage
Oscar Fredhage