Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten

Det är tiden då ljus och färg

växlar

nya nyanser gör att man ser

ur ett nytt perspektiv

det som så länge sett samma ut

blir till nya skepnader och

antar ny form

jag tänker...har också jag förändrats?

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 22:58



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vacker beskrivning av hur vi hela tiden förändras .. mer eller mindre ... men visst formar livet oss ...
2011-01-25

  erkki
Icke då! Man är väl rigid!
:-)
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~