Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet och exorcism



Du är avslappnad

 

och öppen, så vacker

Ljus flödar ur Dina källor

Du är äkta och sann

Din närvaro är Min exorcism

De sjuka krafterna viker alltid undan

 

inför Din kärlek

Vår pakt föder en oas

Förbannelserna avtar och bleknar

 

när Du kysser Min belägrade Själ

Det är afton och med Våra smekningar

genomlyser Vi Varann

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 12:46



Bookmark and Share


  thyra
Vackert!
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna