Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din andedräkt


Jag ikläder mig din andedräkt

varm och omslutande

dräkt av din ande

jag drar den om mig

när det blåser storm

jag låter mig vaggas i den

när natten är svår

jag låter den smeka min kind

när jag kryper nära nära

jag smakar på den

med mina läppar

den smakar salt

den smakar sött

den smakar liv

din andes dräkt




Fri vers av aniara
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-12 19:44



Bookmark and Share


  aol
verkligen så sensuell fin skrift,
2011-06-26

  Anna*
Underbart sensuell och varm text! Applåder
2010-09-27

  Brynolf
Det luktar hårbotten och salsa.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara