Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid så lätt




I dig

 

Till det som hör

är värmen som aldrig falnar

och jag förundras över

hur du alltid lyckas så bra

hur du når inom mig

och griper min själ i flykten

så lätt och träffsäkert

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-12 20:55



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Har ändrat från "det" till "du" i fjärde och femte raden...
2010-10-12

    leelee
Tänk ändå...att det kan vara så lätt, när det är rätt... Jättefin!
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~