Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider




en ny era

 

En dov känsla infinner sig

när mörkret stilla faller

allt tidigare varje kväll

och vi kurar under filtar

och funderar kring den sommar

som flytt så fort

och höstens ankomst

vilar än på sin tröskel

den tvekar och kliver sedan in

och tar sin plats

och tiden flyr...återigen

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-12 20:54



Bookmark and Share


  Blåbäret
ja, växlingarna är där och just i denna vill man mest komma närmare och dra upp filten lite till, och minnas sommaren
som snart återvänder ändå...
2010-11-02

    leelee
Gott så då...Men det är ju muuusigt ju. :-)
2010-09-13

    ej medlem längre
Man förundras ständigt över hur tiden går... och årens växlingar. Men det är väl bara att "gilla läget" :-)
Gillar din reflektion
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~