Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i kväll publierades foton med Suisse med punkterna här på poeter. kolla hennes sida. det finns även 2 bilder i mitt galleri. Den här texten har dock inget med Sussie att göra, snarare Tom petty


en dålig kille

Du är en fin flicka, du är en dålig flicka
Jag bjuder dig intet att dricka
Det är inte min stil
Och jag har ingen bil

Jag är en dålig kille
Precis så som du ville
Hela vägen ut
Jag är helt enkelt problematisk från början till slut

Jag ser mig som djävulen, en demon
Och man kan skapa magi via en telefon
Det som inte är jag ska rensas bort så det dåliga får vara
Det finns livstilar och jag vet inte de är ämnade för att försvara

Jag är en dålig kille, utan bättring
Lev hårt, dö ung är bättre än en stillsam avrättning
Och jag kan vara ditt projekt om du vill
Men innan du försöker omvända mig är det bäst att du vet hur det ligger till

Vill du förändra mig får du gärna försöka
Jag kan vänta på dig vid en plats där man får röka
Är du lika dålig som jag kanske vi kan utvecklas
För alla lögner gör att man tillslut kommer knäckas

Jag är en dålig kille, det råder det inga tvivel om
Vill du göra mig till en bättre människa eller hitta på dåligheter med mig är vilket som
Efter tjugo år övergav hoppet mamma
Vissa saker går att ändra på, men kärnan är den samma

Jag lovar ingen framtid, jag är inget framtidshopp
Jag tvivlar på att du får min kropp
Men vill du jämföra själar kan du få studera min
Jag vill gärna tränga mig in i din

Jag är en dålig kille och jag tror det är något du gillar
Jag är en dålig kille, inte kriminell eller drogberoende som andra killar
Jag är en riktigt riktigt dålige kille
Och det var väl precis vad du ville

Jag är inte trasig, jag är mörk men inget offer, det är inte synd om mig
Har du en tanke, vill du att jag ska göra något för dig
På något sätt är man ständigt på resande fot
Det är inte rastlöshet, för mot rastlöshet finns det bot




Fri vers av PPQ
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-12 21:46



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Tom Petty? Eller du? Eller bara fantasi? Grymt bra text i alla fall, läst den ett antal gånger nu & du lyckas sannerligen beröra. På djupet.
2010-11-23

  SagaArt VIP
Dålig kille? hmm ... intressant val :)
2010-09-14

  queenia
pulserande.

.... helt underbar text som tog mig på en stunds resa...
2010-09-14

  drakbruden VIP
Jag tycker att den här är så mycket du!! Gillar!
2010-09-13

  Suzy med punkterna
Spännande text
2010-09-13

  Nina Nightwish
Wow! Gillar denna text, den är lite rå, väldigt rak och samtidigt het:)
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ