Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombier

Många zombier
På undersidan av gatan
Kanske är de även jag
De gillar att hata sig själva
Svårt att bli kär i dem


Önskar jag inte var en sådan slav
Men likgiltighet hör gatan till
Mörka grisens väg kallar
Jag blir gammal medan morgondagen väntar




Fri vers av filke
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-13 03:16



Bookmark and Share


  Julio VIP
skön text^^gillar
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

filke
filke