Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så jag säger det ...


Varför leva ditt liv i stress och press.


Livet och världen har så mycket att ge.
Men det är så mycket du inte kan se.

Klandra inte natten för en du sett stjärnorna lysa så starkt.

Ta dig tiden att se morgonsolen le mot dig.

Livet är en konst.
Det är upp till dig om du vill se himmelen i grått.
Eller om du vill se den i blått.

Låt ingen stå i vägen för dina drömmar.
Även om vissa falskt klingar.
Så våga ändå, att pröva dina vingar.

Livet är för kort och lätt att glömma bort.

Gör dagarna färgstarka i både vått och torrt.

Gå din egen väg och gör ditt eget avtryck i livet.

Ta reda på vem du är.

Visa din gåva du har fått ...


...till den du håller kär.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-09-13 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob