Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande död flyende liv




liv i liv

för de dömda är vandringen långsam och svår

för barnen gråter och

vill inte släppa taget om

den de älskar, som älskar den

som inte längre älskar

på det sätt man älskar

när man står inför val -

som inte finns

 

för de som i skymningen lämnas nakna i diket

där trösten inte lever och

vill släppa taget om

det korta liv, som gav liv till de

som nu snyftar rädda

på det sätt man gör

när man lider de kval -

som inte finns

 

 

 




Fri vers av SoSk
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-13 14:53



Bookmark and Share


  Svartsilver
Så intressant dikt har läst den upp å ner nu ett antal gånger.
den berör mig samtidigt som den har ett djup i varje mening.
smakfull och givande text. ett bokmärke.
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

SoSk