Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dedikerar denna till min bästa vän nu och för alltid


Syskon

Ett syskon är nåt inte alla får
en gåva, Det är okej att fälla en tår

Ett syskon är inget som är bundet med blod
Utan någon man står nära
Det är dom människor man håller kära

Jag har haft turen att få ett sådant syskon

När vi bråka va mitt psyke en krigszon
jag kunde inte skriva på en hel sommar

Men nu fattar jag min penna
Och känner mig som hemma

Udden hoppar mellan orden
Som om den tog ett skutt
Allt har jag att tacka min Plutt




Fri vers av fredrik strömberg
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-13 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrik strömberg
fredrik strömberg