Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aa


Found you

What can describe this,
everything feels fun,
everything feels right.

Maybe its chemestry
or an outside force,
something undescribable
or simply true connection.

I try to work
but you linger in my thoughts,
My every thoughtful moment
you are the only scene.

You make me laugh,
because I'm happy.
You make me mad,
because I didn't find you sooner.




Fri vers (Fri form) av fredrik strömberg
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-11 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrik strömberg
fredrik strömberg