Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom natten

Det är natt
Med fönstret på glänt hör jag skogens ljud
Ser mobilmastens röda sken mellan träden
Som en rubin i en svart ask
skimrar den

Vet du, klockan tickar hos mig med
alldeles under skinnet
och får hjärtat att rusa
Tröttheten tär men lämnar ändå ögonen vidöppna


Torra och öppna

Vänder och lägger mig på andra sidan
men hjärtat känns där med


Och över allt strålar stjärnorna som silverglitter
Skänker ingen tröst i en jagad själ
Visar bara att det är natt
och att jag borde sova




Fri vers av Lindalou
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-14 01:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mobilmasten som en rubin i en svart ask.
Lysande!
2010-09-14

  queenia
ja... och vi är inte ensamma.
vi som jagas av nattens timmar
tills gryningens strålar
bjuder på en stunds sömn.
*ros*
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou