Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
krossade februaridrömmar lever fortfarande kvar


jag är hans fånge


orden som trillade ur din mun
kändes som något
påklistrat
som något du sa
för att få mig

och du fick mig

föll från trettonde våningen
precis då jag nådde första
försvann du
jag hann inte bromsa
jag kunde inte bromsa

du såg rakt igenom mig
skalade av alla mina kläder
tills jag stod där
naken
framför dig

men det spelade ingen roll
naken eller inte
jag var inte din
(du var inte min)

*

siffrorna på min väckarklocka
lyste aggressivt grönt
och försäkrade mig om att
jag vid denna tiden
dagen före
hade jag haft en famn att
somna in i

men inte idag
aldrig mer

jag var hon
den där
som hade fastnat i hans näste
och nu inte kunde komma ut

*

jag såg honom inte
på ett halvår
glömde bort känslan av hans
fingertoppar mot min kind

vi sågs varje dag
men jag såg inte Honom

förrän idag


djävulen är tillbaka
jag vill inte
falla ner
igen




Fri vers av soulsistah
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-14 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah