Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumma, dumma lilla obetydliga obetydelse

idag blev en dålig dag

inte för att jag kan förklara varför men

det känns som någon invaderat mitt huvud med småspik

fast… inte smärtsamt

… mest obehagligt

för att jag inte vet varför

mellan sju och halv åtta var livet ganska ok

ja… så ok det kan vara

för mig då… du kanske skulle sett annorlunda på saken

det spelar ingen roll

plötsligt stod man där

intryckt genom ett litet litet hål

för att plötsligt befinna sig

i en verklighet jag inte kan definiera

rädslorna var där

de är alltid där

en enda kall tanke spreds över ryggraden

… måste försvinna

och jag försvann

jag hatar mitt dumma huvud

benen skakar och tänderna klistras till varann

spyfärdig… eller… illamående… skillnad?

ingenting hände… och den icke-händelsen tog död på mig…

… dum… så dum… t…

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 122 gånger
Publicerad 2010-09-14 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen