Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dej inte blåsas omkull av minsta vindpust

********************************



Känsliga människa
Låt dej inte blåsas
omkull så lätt
Stäng inte ner dej

Hissa det stora seglet
& länsa fram i dina ursinnen
Var en duktig krigare idag
& sjung & skrik din eld

Lita på den heliga Kraften
Stå upprätt i solorkanen
Var varm mjuk tålamodig
Skratta & gråt mirakel.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-14 19:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Detta skulle jag ha som morgonbön;=)
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna