Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndaren

En dusch sköljer inte bort mina synder, hur mycket jag än
önskar.
Ett förlåt gör inte upp för alla fel jag har gjort
Om jag skulle lyfta telefonen och ringa, visste jag inte i
alla fall vad jag skulle säga.
När jag ser dig, kommer mardrömmen till liv igen, allt
jag då hade är nu borta.
Du finns inte ens, du är bara ett minne
Ett minne jag önskar bort..




Bunden vers av Christian.Larusson
Läst 396 gånger
Publicerad 2010-09-15 01:16



Bookmark and Share


  queenia
påminner mig om någon.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Christian.Larusson
Christian.Larusson