Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Sanna Ögonblicket

Hur längesen var det någon tittade dig i ögonen och
berättade hur vacker du var
Hur längesen var det någon drog sin hand genom ditt
hår och berätta hur mjukt det var
Hur längesen var det någon lutade sig fram mot ditt öra,
utan att de minsta störa,
och viska i ditt öra,
Jag älskar dig




Fri vers av Christian.Larusson
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 06:45



Bookmark and Share


  Carollina Arroyo
Komplicerat när man längtar mest till det man fruktar!!!
2010-10-24

  queenia
frågor med en sorgsen resonans.... *ros*
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Christian.Larusson
Christian.Larusson