Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sanna vän är jag

Den du inte känner mycket väl, visar du inte ditt hjärtas själ
Du låter dom dyrka dig som ett lås, bara för att du är så inne i din egen hypnos
Rädd för det okända, rädd för att du inte vet vad som kan hända,
Du känner att bara för att du lever i misär, ska ingen annan behöva få höra ditt besvär
Det finns två sidor av dig, en som du visar dom andra, och den andra visar du mig
Du vet att jag finns för dig varje dag, det vet du för att egentligen är du faktiskt jag




Bunden vers av Christian.Larusson
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-17 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian.Larusson
Christian.Larusson