Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
god morgon, en ny dag gryr över detta fantastiska land poeter, nya bilder i galeriet......så vakna ni har ett val, ditt liv, dina val


ditt ansvar

Så dom kräver din uppmärksamhet
Så du söker åter igen bekräftelse på det som du vet
Vad i helvete är då ditt problem
Du kan väl göra ett val, du står väl på egna ben?

Om bägaren blir för full, ska du torka upp eller låta det rinna
När världen står i lågor ska du ringa brandkåren eller låta det brinna
Du har alltid ett val, ett val betyder att man kan ta vilket som helst av de olika alternativen
Så jag antar att det är upp till oss att välja vad vi gör med liven

Så öppna ögonen och se dig omkring
Hur förändras den där världen utan dig? Ingenting.
Men du kan göra skillnaden i ditt egna liv
Det är dags att vakna upp och rannsaka dina alternativ

Så jag skriver varenda jävla rad till dig, men du väljer själv om du ska läsa
Du kan njuta av frukten nu, eller låta druvorna jäsa
Men det är alltid du som väljer, du härskar över ditt liv
Så skyll inte på någon annan utan omvärdera dina alternativ

Men är du där, sluta skäll över andra, fråga dig själv varför
Varje jävla liten del inom dig som bara dör
Ska du hålla det vid liv, eller låta det dö
Ska du göra en snöborg, eller ska du smälta, personifiera tö

Du kan inte lägga över dina val på andra
Du kan inte skyla ditt livs motgångar på andra
Det är för i helvete ditt liv
Vakna upp och se över dina alternativ

Alla ska vara likadana, passa in i samma form
Det väljer u själv, du har valet och friheten är enorm
Du kan ge dem fingret, om du väljer så
Men det krävs lite, att uppfylla lite drömmar och fantasier kostar på




Fri vers av PPQ
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-15 09:01



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra detta!
2010-09-16

  Nina Nightwish
Orden flyter som en guldflod, en sann, mycket bra skriven text, applåd!
2010-09-16

  queenia
precis... applåderar.. det är så det är, eller skall vara..

alla vi har förmågan och ansvaret att styra över våra liv... att skylla på andra... eller knyta näven uppåt... är bara så fel... det leder inte till att människan utvecklas... utan bara neråt... eller stagnation...

tack..!
2010-09-15

  SagaArt VIP
Bra!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ