Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnhaiku

regnet en ridå

smattrar mot rutan i kast

vilddjur i mörkret




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-16 00:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket spännande slut, som ger regnet ett djup, en själ -
2010-09-16

  Måna N. Berger
Men vi sitter i trygghet! Än en gång har vi dragits till samma tema.
2010-09-16

  Daniel_78 VIP
slutraden känns väldigt självklar så här i efterhand
det är bra menat.
2010-09-16

    ej medlem längre
Skum känsla i denna! Bra!
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP