Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntan! och rädsla att ej bli klar.. Examen från universitetet - 06! :))


Snart, snart..


Snart, snart är jag klar
Har gått den långa vägen
Kämpat mig igenom alla år

Snart är jag där
Nått mitt mål
Förstår så gått det går


Jag lyckades!
Jag kom, jag såg, jag segrade
En seger över mitt dåliga självförtronde!

Jag kan
Snart, snart är jag klar
Bara en C-uppsats först

Gäller att ligga i
Gäller att bli klar
Med uppsatsen

Snart, snart är jag klar
Gått igenom utbildningen
Får examensbeviset
I min hand
Snart, snart klar!!!




Fri vers av Jojsan
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-11-24 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojsan
Jojsan