Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talar för sig själv. :)


\"Svärgerskan\"


\"Svärgerskan\"

Man tänker sig en bild av hur du ska vara
Kanske en bild man målar upp och tänker \"jag tar det för vad det är\".
Inte hade jag väl kunnat drömma att få just dig till mig?
Och när jag tänkte mig dig
Så inte tänkte jag mig som du är: Liten och skön
Inte tänkte mig dig då, så som den du faktiskt inne är

Ändå!

Ändå är jag nöjd att ha dig här
Ha dig som den du är - liten och skön
Med ett bubblande skratt - farligt smittosamt
Och inte hade jag väl kunnat ana alla roligheter?
Alla skratt,
Alla tid av förtroenden
och en framtid som både vän och \"svärgerska\"?

Tack för att du finns i mitt liv!




Fri vers av Jojsan
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-10-15 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojsan
Jojsan