Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfödd


Jag är som jag är och jag är trött på att behöva försvara mig.
Om man har en haka så har man och om man väljer att sticka ut
Ja, då kan man ge sig faen på att någon slår en på käften.
Orkar jag med det eller inte?
Eller snarare: Varför sticker jag ut den om jag inte vet om jag är beredd på om jag klarar av att få käftsmällar,
gång på gång?

Det sägs att man inte ska ta åt sig så mkt av vad andra tycker och tänker,
men om man aldrig fått lära sig att stänga?

Om man känner sig,
nyfödd

Var försiktig!





Fri vers av Jojsan
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-02-18 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojsan
Jojsan