Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till Slash helt enkelt.....alla borde läsa boken, profeten och munken om sålde ferarin kan kyssa mig i arslet *S* (det var ett skämt)


flippa ur

Jag och mina nyfunna vänner har tråkigt
Drömmar om miljoner
Och kärlek i stället för allt bråkigt
Och en väska fylld av naiva visioner

Våga flippa ur
Bara flaxa runt
Det kan vara ganska sunt
Det är lockande eller hur

Det finns så mycket att smaka på
Och man kan väl vara öppen för det mesta
Varför ska vi bara ha en fest på två
när hösten är en lång natt så kan vi lika väl festa

Våga flippa ut
Bara vara för mycket på alla sätt
Festen behöver inte vara slut
Ännu är jag inte mätt

Fixa kanylerna så piercar jag
Och vill du tittar jag gärna på
När bröt du senast mot någon korkad lag
Vad är det egentligen att förstå

Våga flippar ur
Gå emot normen
Vill du åtminstone dansa i din bur
Med en cigg och et leende möter jag stormen

Jag orkar inte sköta mig
Och vad som än händer under hösten stannar där
Kom hit din urflippade människa, jag behöver dig
Vilka fantasier och drömmar vill du förverkliga här




Fri vers av PPQ
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-16 22:59



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra detta! snyggt
2010-10-07

  Anya VIP
En text som andas frihet och lite galenskap. gillar särskilt:
Och en väska fylld av naiva visioner
En talande mening!
2010-09-22

  Nina Nightwish
Känner som en tröst i dina ord, vill dra mg bort från verkligheten.. Iaf ibland;) Tänk om livet var skoj nästan hela tiden, eller bara bekvämt.. Vad gott det skulle va:)
2010-09-17

    Bodil Sandberg
Härlig befriande dikt med budskap av vikt!

ibland må man allt flippa ur annars blir man nog en väldans sur!
2010-09-17

  queenia
ler... livet är för stort tråka ihjäl, att avtacka innan man testat... :)
2010-09-17

  drakbruden VIP
Japp....där satt den! Bejakande till 1000!
2010-09-17

  Suzy med punkterna
Shnygggt!!
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ