Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla stolen




ett samtal pågår utan slut eller början
orden rullar fram som ångtåg på blodräls

kroppsdelar sprida som regndroppar med vinden
korsfästs med nål och spik

armarna svajar i luften som flaggor och lungorna flåsar
fingrarna pekar, saliven rinner ner för hakan

jorden böjar skaka när handen bryter sten
alla ska höras, alla ska ha rätt

nazisten och extremisten
politikern och kapitalisten

i mitten
mellan orden sitter en liten stol

den sitter med ett brutet ben
undrar men en liten röst


vem av er kommer göra illa mig mer?





Fri vers av Nerdissta
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-17 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det undrar man väl lite till mans...
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta