Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för jag älskar dig mamma.


fight

stå upp för dig själv

höj din röst

kämpa för din rätt

mamma,

låt ingen trycka ner dig

låt ingen göra dig något ont

känn dig fri

mäktig

independent

fri fri fri

låt folk veta vad du tycker och känner

låt folk veta hur vacker du är

detta är ett kallt land som sätter folk i kalla situationer

så ta oss igenom det det här

så flyr vi in i solen och de tusen sjöarnas land

kämpa dig fri

fri fri fri




Fri vers av mikan
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikan