Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åh, jag har stulit inspiration ifrån en underbar författare som heter per nilsson. i en bok står det "dina långa smala fingrar målar musik i luften". I en bok nämns pianofingrar. I många av hans böcker


november har anlänt

nakna träd klädda
i en strumpa av frost
kylan biter i pannan
vackra ord i en sagomaskin
skapar leenden som spelar

Dina långa smala pianofingrar 
målar musik i luften
lek med dem i mitt hår
dra händerna igenom

dina ögon är som svarta solar
som längtar efter vår




Fri vers av mikan
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikan