Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är inte lika glad

"du är inte som du var, du är inte lika glad..."

åh, det krossar mitt hjärta

jag gör allt för att vara perfekt för dig

men det räcker inte till, för mitt hjärta är inte glatt

att min situation drabbar OSS, att det är en svart hål inombords
som gör oss tafatta, ingen sann glädje, tomt och öde, fejkade leenden
fast man vill så gärna skratta på riktigt
känna sig raktigenom lycklig
gör mig ovetandes och yngre 
för jag älskar dig




Fri vers av mikan
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-29 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikan