Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska försöka förklara (egotext)

det känns som att jag andas
bara för att det förväntas av mig
och att jag försöker och försöker
med mig själv som enda motstånd

jag skulle inte säga att jag är deprimerad
men kanske… omotiverad
… lite dum

jag vet ingenting men om jag skulle gissa
så förstår jag väldigt lite
för att jag inte vet varför
och för att jag inte ser någon väg framåt

jag är trött
läkaren sa att jag inte sover
… även om jag sover

trötthet gör att jag glömmer
blir ofokuserad och
glömmer att äta
vilket också gör mig trött
och okoncentrerad

huvudet blir tomt
det gör det svårt att skriva
någonting intressant
eller någonting alls

men jag skriver varje dag
för att jag alltid skrivit varje dag
som meditation
… utan inspiration
blir allt ganska fattigt



/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen