Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övriga genrer


Mamma muuu

Vi har ju allt

Vi har ju allt! sa maken och slog uppgivet ut med armarna
Vi har ett hem, mat för dagen,
två barn som älskar dig
en man med 25 cm kärlek

Vi har ialla fall en stol, tänkte frun och shejkade hjärnan
kärleksstolen

Njut av livet! beordrade maken
och kastade lystna blickar
på närmast förbipasserande tjej

Håhåjaja, tänkte frun i septemberregn
medans Konsumkassarna förde henne
närmare till Kossastadiet




Övriga genrer av Katarina Ortega
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-18 00:03



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det sneda på lut mot kassorna - kussorna - bra skrivet
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Katarina Ortega