Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers


Kraschlandade papperssvalor- till min son Emil

Även du har en duva intrasslad
i ditt hår
bygger den sitt rede
där det förflutna sakta frigörs
av ditt leende




Fri vers (Fri form) av Katarina Ortega
Läst 222 gånger
Publicerad 2014-11-26 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina Ortega