Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avsked


vaggvisa till min mormor

Mormorssjal över axlar
Andas du fortfarande i dimman?
Liebellula < Trollslända på sp.>
Liebelei
Liebe Lei< Älskar henne>
Liebe
Vingklippta kakaduor
haltande
på köksgolvet
Daltandes
Pickas
Fightas
Liebe Liebe!




Fri vers av Katarina Ortega
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-26 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina Ortega