Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers


Yore


Solen
Stenarna
Träden
Är vänner

Vill ingen illa
Vill ingen ont

Solen Skiner
Stenarna Stumma
Träden Susar
Som alltid förr

Lindarna lider
Grodorna sover under isen

Tvåkluvna björkar läker aldrig
Växer aldrig ihop




Fri vers av Katarina Ortega
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-17 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina Ortega