Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Airhorse



Spangled fingers to touch your knees

His hands are all over the place

Plasman rinner som tyngdlös kvark

Sciencetific yellow yardbirds screamin

Oh God its from Waldo!

Indomania spickled from the train

Then she took a deep breath

and soon I was dead... 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-18 01:13



Bookmark and Share


  Anna*
Surrealistisk text där bara en enda rad är på svenska ... och tänka sig ... först upptäckte jag det inte ens =0)
2010-09-20

  lilla t
påminner om en mardröm, :)
2010-09-18

  Suzy med punkterna
Annorlunda;=)
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna