Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst


Höstens kyla hostar droppar
i ansiktet... Det är kallt.
Vinden gungar träden's toppar,
nakna stammar överallt.

Så som vind bekymras tankar
svävar rund och stör all sömn.
Drömmar var en gång så blanka...
Har jag blundat? Har jag glömt?

Har jag missat vårens tecken?
Jag försent för hundra år...
Gömmer mig i glömskans täcke
Vinden sjunger i minor...

28.02.10




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-18 10:26



Bookmark and Share


  ULJO
Du är ju bara för bra.

En mycket stark förmedling. Jag ryser.
2010-09-30

  Carola Zettergren
Mycket bra, mycket höstligt och stämningsfullt!
2010-09-22

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vackert skaldat!
2010-09-22

  Hawaii
Bra, känner igen mig. "Höstens kyla hostar droppar
i ansiktet".. mkt bra!
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP