Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan själv


Något extra för att utstråla
Likt en utmärkelse att få godkänt
Där tillräckligeheten är för svag




Fri vers av PeacefulBreeze
Läst 159 gånger
Publicerad 2010-09-18 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PeacefulBreeze
PeacefulBreeze