Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad



Mitt i en händelserik fattning
Sprudlande ögonblick av magisk kraft
Allt som kan förutsägas hända, uteblir
När svart möter vitt vet alla vem som vinner
När känslor möter verkligehet vet jag hur det känns




Fri vers av PeacefulBreeze
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 22:40



Bookmark and Share


    MessyFingerpaints
Du fick mig ur balans kom nästan seriöst nästan i trans när jag läste..
"när svart möter vitt vet alla vem som vinner"
2011-11-21

    ej medlem längre
oh. aj, känner igen. mycket.
fantastisk liten text här..
om omsättande av känslor
till praktik och hur allt i livet är
ganska oförutsägbart och m.m..
ja. gillar mycket.

"när känslor möter verklighet
vet jag hur det känns"
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

PeacefulBreeze
PeacefulBreeze