Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har min älskling ett hjärta av snö

Om du satt bredvid mig i ingemansland
Vi satt tätt intill på en undanskymd strand
Vid havets tystnad hördes endast våra hjärteslag
Om känslor kunde styra att min hand tag
Om jag sa jag ville gå nån annanstans
Skulle du följa mig med värme och romans

Istället reser jag mig upp
Vänder bort
Och börjar gå
Skulle du stoppa mig då?




Fri vers av PeacefulBreeze
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-18 19:49



Bookmark and Share


  PeacefulBreeze
tack :)
2011-08-16

    ej medlem längre
otroligt vackert
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

PeacefulBreeze
PeacefulBreeze