Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långa dagar långa nätter Nu börjar det även bli långa år


Är vi menade tillsammans ?

Om svanen var svart
istället för vit

Om blommor kunde blomma
i evighet

Om någon kunde bruka
en värld utan sjuka

Om man ändå kunde förstå
lätt det skulle vara då

Skulle vilja veta en gång för alla
Hur ska man få dig att falla




Fri vers av PeacefulBreeze
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-15 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PeacefulBreeze
PeacefulBreeze