Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ParadisVisioner

**********************************



I drömmen: jag kysser dej av glädje och ömhet

Vi omfamnar varandra och leviterar rakt upp i det blå

I en visshet om under smeker vi varandra högre och högre

I den underbara sanningens ljus svävar vi djupare in i kärleken

som tvättar oss rena från skuld, rädsla och all mardröm

Vi är äntligen hemma och vi jublar som två lyckliga eronauter.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-18 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna