Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner av värme


Stråkarnas serenad

Slagverket besvarar

Blåset förvarar ..



En atmosfär som skänker rummet en vind

Ett uppstyltat motiv av lugn


En smekning till uteliggaren som blir till kung.


Utdelande leende.

Får mitt inre bli sanerat och seende ...


Känsla




Fri vers av Broder Jakob
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob