Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har alltid trott på magi



Dina ord.
Ditt yttre.
Din doft.
Det är som att du kommer från en annan värld.
En värld ingen av 'oss andra' kan förstå.
Din röst får mig att falla i hypnos.
Orden som dina underbara röda läppar skapar är som ljuv musik.
Endast i mina drömmar kunde jag drömma om en person som dig.
Men nu, du är så verklig.
Du står framför mig och jag kan inte låta bli att tänka..
.. du är magisk!




Fri vers av stephanie vargas
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 00:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnors gudinneliga själ framkommer som i magik, varstans. Härligt annammande.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

stephanie vargas
stephanie vargas