Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min klocka har stannat

Fatta viktiga beslut på känslor och inte på tid.
Det är något jag har lärt mig under den senaste tiden.
Allt jag har sagt och gjort har varit på grund av hur mina känslor sett ut.
Jag har inte rättat mig efter "det är för tidigt" eller "det är försent".
Som jag alltid säger till mina vänner, det finns inget tidsbegrepp i kärlek.




Fri vers av stephanie vargas
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stephanie vargas
stephanie vargas