Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid när det är födelsedager i familjen tränger mina tankar fram lite extra och jag saknar en person i vår lilla skara. Idag är en sådan dag! Två av mina dikter med samma tema:


Delad mitt itu



idag känner jag mig kluven
känner mig delad mitt itu
tankarna vill ej samsas
vill ej samordna på något vis
några låter gråten ta över
fast det är en "glad" dag
det är likadant varje gång
ska jag aldrig lära mig?



Dikt © Gunilla Karlsson 2007-09-20




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-20 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson