Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knivskuren


ärren på min kropp
lyser mot den nu vita huden

alla tankar
ord
och låttexter

som trängt
in i mig
under huden

dem fyller mig
pulserar runt i mig
lever i mig

och sakta ser jag
såren tyna bort

ärr
som aldrig kommer läka

tankar
ord
texter

hud.





Fri vers av livsillusioner
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-27 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsillusioner
livsillusioner