Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände för att skriva något för att jag helt glömt bort denna sidan. önskar att det var för att livet kom ivägen, men nej, inte ens det. kategori: dravel


vad jag gör vinterdagar i februari

saknar att kunna räkna dina fräknar i din säng,
dansar på gatorna,
vecklar in mig i drömmar
och blir bästa vän med Holden Caulfield

isolerar mig i min egen kropp och
vägrar komma ut
för jag trivs så mycket bättre
när jag är instängd

har för tunna strumpbyxor, skriver små texter på handleden,
andas kall nattluft i mitt fönster och räknar ner dagarna
tills vi går sönder.





Fri vers av livsillusioner
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-16 20:30



Bookmark and Share


  julia.s
så himla fint, åh
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

livsillusioner
livsillusioner