Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal, gammal.


livsillusioner?

Bland drömmar och illusioner

Den enda plats jag är lycklig


Där håller du min hand

En hes viskning

"Du är det finaste jag vet"




Fri vers av livsillusioner
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-20 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsillusioner
livsillusioner