Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ork?

Styrkan jag haft den senaste tiden
Börjar tyna bort
Jag känner min ork minska
Jag känner mina tårar rinna allt mer och mer

Jag försöker vara stark och orka med
Men innerst inne vill jag bara vara
Orken är svag, men jag försöker

Jag har tappat många av det
Jag förlorar dagar
Skolan blir längre
Jobbchansen mindre

Jag försöker vara stark..
Men det är svårt




Fri vers av Mickan
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickan