Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är början på en text jag skrev för några år sedan och finns även ute sen innan. Har bara med början här för att det är just dom meningarna jag är mest nöjd med.


Dansen som bara var en dröm

Dansar i månskenet
En långsam dans med dig
Tätt tryckta emot varandra
Njuter av detta ögonblick
Våra kroppar rör sig i samma takt
En takt ingen haft förr
En lång och känslosam dans med dig
Min underbara




Fri vers av Mickan
Läst 121 gånger
Publicerad 2012-02-05 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickan